Anna arany ezüst színű nemesacél női gyűrű

Arany ezüst színű, nemesacél Anna páros gyűrű női fele. Ajándékozd meg a párodat vele, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, Ő már nem a szinglik táborát erősíti!

Kb 0,4 cm széles.

Az ár 1 db gyűrűre vonatkozik. Párban is rendelhető.

A gyűrű belső átmérője 18-19-20 mm. Válassz méretet!

3.990 Ft

Leírás

Anna arany ezüst színű nemesacél gyűrű női fele

Ez az arany ezüst színű női gyűrű párja az arany ezüst férfi gyűrűnek. Együtt, páros gyűrűként viselve mutatják meg igazán erejüket: a mindenen felülkerekedő szerelmet és összetartozást. (Férfi felét megtalálod lefelé görgetve az „Érdekelhet még…” felirat alatt.)

Az Anna gyűrű mérete

Az Anna arany ezüst női gyűrű belső átmérője 18-19-20 mm lehet. A pontos méret meghatározáshoz csak egy jelenleg hordott saját gyűrűre és egy vonalzóra van szükség. Fektesd a vonalzót keresztbe a gyűrű legszélesebb pontján, és olvasd le, hány milliméter! Ez a szám adja meg a gyűrű pontos méret. A Gyűrű méret mezőben válaszd ki, mekkorát küldjünk!

Figyelem! A páros gyűrű női és férfi fele különböző méretű, ezért külön rendelhető! Mind a férfi, mind a női gyűrű méretét is ellenőrizd vonalzóval!

Az Anna gyűrű anyaga

Ez a gyűrű kiváló minőségű nemesacélból, más néven orvosi fémből készült. Nagyon tartós anyag, nem oxidálódik, nem kopik. Évekig szép marad. Hordhatod éjjel-nappal, fürdésnél és mosogatásnál is fenn maradhat: az izzadság és a normál tisztálkodó vagy tisztító szerek nem ártanak neki.

Az orvosi fémet használják protézisek készítésére is. Ez a garancia arra, hogy antiallergén, azaz fémallergiások is nyugodtan viselhetik.

További információk

Gyűrű méret

15 mm, 16 mm, 17 mm, 18 mm, 19 mm, 20 mm, 21 mm, 22 mm, 23 mm