Real Love nemesacél rosegold női gyűrű

Ezüst színű, nemesacél Real Love páros gyűrű női fele rosegold szívvel. Ajándékozd meg a párodat vele, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, Ő már nem a szinglik táborát erősíti!

Kb 0,4 cm széles.

Az ár 1 db gyűrűre vonatkozik. Párban is rendelhető.

A gyűrű belső átmérője 16-22 mm. Válassz méretet!

3.990 Ft

Leírás

Real Love páros gyűrű női fele

Ez az ezüst színű rosegold szívvel női gyűrű párja az ezüst színű fekete szívvel gyűrűnek. Együtt, páros gyűrűként viselve mutatják meg igazán erejüket: a mindenen felülkerekedő szerelmet és összetartozást. (Férfi felét megtalálod lefelé görgetve az „Érdekelhet még…” felirat alatt.)

A Real Love gyűrű mérete

A Real Love ezüst női gyűrű belső átmérője 16-22 mm lehet. A pontos méret meghatározáshoz csak egy jelenleg hordott saját gyűrűre és egy vonalzóra van szükség. Fektesd a vonalzót keresztbe a gyűrű legszélesebb pontján, és olvasd le, hány milliméter! Ez a szám adja meg a gyűrű pontos méret. A Gyűrű méret mezőben válaszd ki, mekkorát küldjünk!

Figyelem! A páros gyűrű női és férfi fele különböző méretű, ezért külön rendelhető! Mind a férfi, mind a női gyűrű méretét is ellenőrizd vonalzóval!

A Real Love gyűrű anyaga

Ez a gyűrű kiváló minőségű nemesacélból, más néven orvosi fémből készült. Nagyon tartós anyag, nem oxidálódik, nem kopik. Évekig szép marad. Hordhatod éjjel-nappal, fürdésnél és mosogatásnál is fenn maradhat: az izzadság és a normál tisztálkodó vagy tisztító szerek nem ártanak neki.

Az orvosi fémet használják protézisek készítésére is. Ez a garancia arra, hogy antiallergén, azaz fémallergiások is nyugodtan viselhetik.

További információk

Gyűrű méret

15 mm, 16 mm, 17 mm, 18 mm, 19 mm, 20 mm, 21 mm