Abigél királykék színű gyönyörű bizsu alkalmi kristály nyaklánc szett

Abigél királykék színű gyönyörű bizsu alkalmi kristály nyaklánc szett

,, Az elegancia az egyetlen szépség, mely soha nem fakul. ”

A nyakláncról:
-állítható méret

A termék kép saját fotó, a konkrét ékszerről készült, élőben elképesztően csillog 🙂

-az ár a nyakláncra és fülbevalóra együtt vonatkozik!

8.990 Ft

Leírás

Abigél királykék színű gyönyörű bizsu alkalmi kristály nyaklánc szett

Extra mutatós darab, ha szereted a feltűnő kiegészítőket, Neked találták ki. De ha ajándékba választod, akkor sem fogsz csalódást okozni.

Statement nyakláncainkkal egy egyszerű szettet is igazán könnyen feldobhatsz. Legyen Tiéd a „Woooow, de jól nézel ki” életérzés, válassz kedvedre bizsu kínálatunkból.

A bizsu idén is hatalmas népszerűségnek örvend, nézz körül kínálatunkban, hogy tudd, mit kell beszerezned, hogy maximálisan trendi legyél idén is! Minden szezonnak megfelelő divatékszer készletünkből biztosan megtalálod ízlésednek és hangulatodnak megfelelő bizsukat, amivel a pasikat lenyűgözöd, a nőkben pedig irigységet keltesz. 🙂

Több féle színben, szerezd meg akár mindet.

A bizsu kifejezés a francia nyelvből származik (bijou), jelentése csecsebecse, divatékszer. A fogalom a 20. század terméke. Olyan ékszereket értünk rajta, amik nem nemesfémből készültek, nem tartalmaznak drágaköveket. Ma szinte bármilyen anyagból készülhetnek, és egyáltalán nem szégyen viselni, sőt ugyanolyan divatos, és tartós lehet, mint a valódi ékszer.
A múlt század elejéig a nemesfém, drágaköveket is tartalmazó ékszerek voltak csak elfogadottak. Ezen Gabrielle Chanel változtatott, ő használt extravagáns bizsukat divatbemutatóin először a múlt század 20-as éveiben. Ez szüntette meg a bizsuval kapcsolatos előítéleteket, hogy ezek csak utánzatok és értéktelenek, ma már bátran hordják világsztárok is.