1. Válaszd ki a termékcsoportot a „TERMÉKEK-re kattintva
 2. Ha a termék fotójára kattintasz, megnézheted azt nagyobb méretben illetve olvashatsz róla bővebb leírást.
 3. Ha a termék megrendelése mellett döntesz, jelezd a mennyiséget valamint a méretet kattints a ”Kosárba teszem” feliratra.
 4. Amikor végeztél a vásárlással és még nem regisztráltál, töltsd ki az űrlapot
 5. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha az itt található mezőket maradéktalanul kitöltöd. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért nem vállalunk felelősséget.
 6. A megadott email címre elküldjük a megrendelés visszaigazolását. Amennyiben ez a visszaigazolás nem érkezik meg pár percen belül, abban az esetben valamilyen hiba lépett fel a rendeléssel vagy a megadott e-mail címmel (pl.: elírás) kapcsolatban. Először ellenőrizd a SPAM fiókodat, a megadott e-mail címet és ha nem abban van a hiba, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a +36-70-599-9288 telefonszámon.
 7. Ha a megrendelést vissza szeretnéd vonni, vagy változtatni szeretnél rajta, kérünk, mielőbb közöld velünk, mert előfordulhat, hogy a termék elkészül vagy akár már postázásra is kerül. Ha ez megtörténik, akkor már nem tudjuk fogadni a kérésedet. A módosítást, lemondást minden esetben írásban tedd meg az csillogj@violetbizsu.hu címen, vagy sms-ben a +36-70-599-9288 telefonszámon.
 8. A megrendelések folyamatos feldolgozása ellenére, előfordulhat, (főleg az ünnepi, báli szezonban), hogy a kiválasztott termék elfogyott, mielőtt azt levettük volna a honlapról, ez esetben türelmedet kérjük,  jelezni fogjuk mikor érkezik újra, esetleg hasonló termékeket ajánlunk.
 1. A küldeményt Csomagpiac futárszolgálat szállítja ki, melynek értékét a kézbesítéskor kell fizetni a szállítási díjjal egyidejűleg. Az utánvétes szállítási költség értéke: 1490 Ft. A futárszolgálat a kiszállítás előtti napon emailt küld a tervezett szállításról, illetve a kiszállítás reggelén sms-t kapsz a várható szállításról a futár telefonszámával.
 2. A személyes átvétel munkanapokon 10-18 óra között díjtalan. Ebben az esetben mindenképpen felvesszük veled a kapcsolatot, hogy biztosan legyen a rendelt termék.  Violet Bizsu Cegléd, Kossuth F. 24;
 3. Banki előreutalásnál a postaköltség 1190 ft. Ennek menete, hogy a megadott bankszámla számra elutalod a pénzt, ami a következő munkanapon megjelenik a számlánkon. Ezután küldjük a megrendelt árut csomagként.
 4. A szállítási idő a megrendelést követően 2-4 munkanap. A küldemény átvételekor ellenőrizd annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vedd át a csomagot. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
 5. 12.000ft feletti rendelés esetén 0ft szállítási díjat tudsz választani.