Legjobb barátnő páros kabbala karkötő

Védelmező karkötő

Hogy soha ne hagyjon el a szerencse és ne hasson rád bántó szándék !
Állítható méret
Ajándékba is tökéletes lehet!
Az ár 2 db karkötőt tartalmaz tüneményes kártyával díszdobozban nemesacél mintával

2.990 Ft

Leírás

Védelmező páros piros karkötő barátnőknek, hogy soha ne hagyjon el a szerencse és ne hasson rád bántó szándék ! 🙂

  • Állítható méret
  • Ajándékba is tökéletes lehet!

Az ár 2 db szerencse páros piros karkötő tartalmaz tüneményes barátnő kártyával díszdobozban nemesacél mintával 😊

KABBALA karkötő

Egy egyszerű piros fonal a csuklóra kötve. Madonna, Justin Bieber, Brad Pitt, Britney Spears, csak hogy néhányat említsek azon hírességek közül, akikről fotó készült, bal csuklójukon egy vékonyka piros fonallal.

De vajon mit jelent és mire szolgál? A piros fonal a kabbala vallás útján került köztudatba, mint védelmet biztosító kiegészítő. A kabbalista tanítók szerint ez a vörös gyapjú szál mind testi, mind lelki védelmet nyújt viselőjének. Oltalmaz a körülöttünk lévő emberek irigységétől, de megvéd önnön féltékenységünktől, valamint a Gonosz Szemtől is.

De miért pont a vörös? A Bibliában ezt a színt a halál és pusztulás elleni védelemmel hozták összefüggésbe, s mivel a piros a spektrum legalacsonyabb rezgéssel rendelkező színe, így a kabbala vallásban a Fény legalacsonyabb fokát és nagymértékű negativitást jelent. A kabbala vallásban nincsenek kötelező és kőbe vésett szabályok. Ők pozitív és negatív energiákról beszélnek. A mások és saját magunk felé irányuló érzéseink vagy jó, vagy rossz rezgésekkel látnak el bennünket. Ha irigyek és féltékenyek vagyunk, az a kabbalisták szerint a szemeinken keresztül áramlik ki belőlünk, mint negatív energia. Ebből az elgondolásból alakult ki a Gonosz Szem elnevezés is, mely egyáltalán nem új keletű. Szókratész, Arisztotelész és Platón is emlegette, de nagy becsben tartott királyok és királynék is hittek erejében. A rómaiak oculus malus-nak, a skótok droch shuil-nak, a kabbalisták pedig ayin horeh-nek nevezik.