Dalma ezüst színű nemesacél férfi gyűrű

Ezüst színű, nemesacél Dalma páros gyűrű férfi fele. Ajándékozd meg a párodat vele, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, Ő már nem a szinglik táborát erősíti!

Az ár 1 db gyűrűre vonatkozik. Párban is rendelhető.

A gyűrű belső átmérője 17-23 mm. Válassz méretet!

2.990 Ft

Leírás

Dalma ezüst színű nemesacél gyűrű férfi fele

Ez az ezüst színű férfi gyűrű párja az ezüst női gyűrűnek. Együtt, páros gyűrűként viselve mutatják meg igazán erejüket: a mindenen felülkerekedő szerelmet és összetartozást. (Női felét megtalálod lefelé görgetve az „Érdekelhet még…” felirat alatt.)

A Dalma gyűrű mérete

A Dalma ezüst férfi gyűrű belső átmérője 17-23 mm lehet. A pontos méret meghatározáshoz csak egy jelenleg hordott saját gyűrűre és egy vonalzóra van szükség. Fektesd a vonalzót keresztbe a gyűrű legszélesebb pontján, és olvasd le, hány milliméter! Ez a szám adja meg a gyűrű pontos méret. A Gyűrű méret mezőben válaszd ki, mekkorát küldjünk!

Figyelem! A páros gyűrű női és férfi fele különböző méretű, ezért külön rendelhető! Mind a férfi, mind a női gyűrű méretét is ellenőrizd vonalzóval!

A Dalma gyűrű anyaga

Ez a gyűrű kiváló minőségű nemesacélból, más néven orvosi fémből készült. Nagyon tartós anyag, nem oxidálódik, nem kopik. Évekig szép marad. Hordhatod éjjel-nappal, fürdésnél és mosogatásnál is fenn maradhat: az izzadság és a normál tisztálkodó vagy tisztító szerek nem ártanak neki.

Az orvosi fémet használják protézisek készítésére is. Ez a garancia arra, hogy antiallergén, azaz fémallergiások is nyugodtan viselhetik.

További információk

Gyűrű méret

17 mm, 18 mm, 19 mm, 20 mm, 21 mm, 22 mm, 23 mm