Her King nemesacél, fekete férfi gyűrű (King Queen)

Fekete színű, nemesacél King Queen páros gyűrű férfi fele, „Her King” felirattal. Ajándékozd meg a párodat vele, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, Ő már nem a szinglik táborát erősíti!

Az ár 1 db gyűrűre vonatkozik. Párban is rendelhető.

A gyűrű belső átmérője 16-tól 22-ig mm. Válassz méretet!

1.990 Ft

Leírás

King Queen páros gyűrű férfi fele (Her King)

Igazi férfiaknak, akik szőke hercegből Királlyá váltak, amikor megtalálták Királynőjüket.

Ez a fekete színű férfi gyűrű párja a fehér színű „His Queen” feliratú gyűrűnek. Együtt, páros gyűrűként viselve mutatják meg igazán erejüket: a mindenen felülkerekedő szerelmet és összetartozást. (Női felét megtalálod lefelé görgetve az „Érdekelhet még…” felirat alatt.)

A Her King gyűrű mérete

A King Queen fekete férfi gyűrű belső átmérője 16-22 mm lehet. A pontos méret meghatározáshoz csak egy jelenleg hordott saját gyűrűre és egy vonalzóra van szükség. Fektesd a vonalzót keresztbe a gyűrű legszélesebb pontján, és olvasd le, hány milliméter! Ez a szám adja meg a gyűrű pontos méret. A Gyűrű méret mezőben válaszd ki, mekkorát küldjünk!

Figyelem! A páros gyűrű női és férfi fele különböző méretű, ezért külön rendelhető! Mind a férfi, mind a női gyűrű méretét is ellenőrizd vonalzóval!

A Her King gyűrű anyaga

Ez a gyűrű kiváló minőségű nemesacélból, más néven orvosi fémből készült. Nagyon tartós anyag, nem oxidálódik, nem kopik. Évekig szép marad. Hordhatod éjjel-nappal, fürdésnél és mosogatásnál is fenn maradhat: az izzadság és a normál tisztálkodó vagy tisztító szerek nem ártanak neki.

Az orvosi fémet használják protézisek készítésére is. Ez a garancia arra, hogy antiallergén, azaz fémallergiások is nyugodtan viselhetik.

További információk

Gyűrű méret

16 mm, 17 mm, 18 mm, 19 mm, 20 mm, 21 mm, 22 mm