HEMATIT SZERENCSE HOZÓ KARKÖTŐ

Pearl roppantott hegyikristály- púder hematit szerencsehozó szett

Védelmező ékszer szett

Rugalmas ékszer, damilos karkötő nemesacél gömbbel, beakasztós fülbevaló, kulcstartó

Gömbök mérete kb. 0,8cm

Ajándékba is tökéletes lehet!

3.990 Ft

Leírás

Pearl roppantott hegyikristály – púder hematit szerencsehozó szett

Védelmező ékszer szett

Rugalmas ékszerdamilos karkötő, beakasztós shamballa gömb fülbevaló, angyali védelmet nyújtó kulcstartó

Gömbök mérete kb. 0,8 cm

Ajándékba is tökéletes lehet!

Hegyikristály jellemzői

Ez maga a tiszta és erőteljes energiaforrás, amely felfogja, aktiválja, megőrzi, átalakítja, erősíti az energiát.

Hegyikristály lelki gyógyhatása

A hegyikristály minden gyógy kövek koronázatlan királya, amely fokozza az összes többi kő hatását. Kiegyensúlyozó, nyugtató hatással bír a lélekre. Hat a szellemi kimerültség ellen. Aura tisztító, erősítő és védelmező. Növeli a kifejezőerőnket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát, aktiválja a felettes tudatunkat. Javítja az intuíciónkat, telepatikus képességeinket. Használhatjuk  a káros környezeti sugárzás csökkentésére, illetve a lelki sebek gyógyítására.

Hegyikristály testi gyógyhatása

A testi gyógyításban olyan széles spektrumon használható, hogy annak a felsorakoztatására oldalunk nem alkalmas, így csak egy kis ízelítőt nyújthatunk. A hegyikristály minden területre hat; gyógyító, gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatással. Használhatjuk szemre, bőrre, ízületre, hátra, belekre, emésztőrendszerre. Mivel a test negatív rezgéseit pozitívvá alakítja, ezért daganatos megbetegedések esetén is javasolt használata. Ha egy területre megtaláljuk gyógy kövünket, vagy a saját személyes ásványunkat, annak a hatása megsokszorozható a hegyikristály segítségével.

Hozzárendelt mágikus hatás

A hegyikristály egyesek szerint testi, lelki megfiatalító hatással bír.

 

Hematit jellemzői

 Segít megszabadítani a stressz, a szorongás és a feszültség negatív érzéseitől, hozzásegít a belső egyensúlyunk kialakulásához.

A Hematit kő segíti a logikus gondolkodást, elősegíti az érveléseinket és a problémamegoldó képességünket növeli a kreatív gondolkodásunkat is fejleszti. Erősíti a figyelem összpontosítást és segít legyőzni a szorongást, mely sokszor az erős képzelőerőből fakad.

A föld eleméhez kapcsolódik ezért pénzügyi előnyökhöz is vezet. Lelki és érzelmi téren egyensúlyba hoz, segít kifejezni a hálánkat.

A hematit ásvány tulajdonságai

Ez a metálosan csillogó kő más néven “vérkőként” is ismertté vált. Ez az elnevezés nem csak testi gyógyhatásai miatt illik rá, hanem mert csiszolásuk során az ember ujját vérpiros színűvé festi. A hematit egy erős energiakő, segítségével a többi ásványi követ is feltölthetjük. A hematit fokozza a dinamikánkat, vitalitásunkat, aktiválja az akaraterőnket, javítva ezáltal az életminőségünkön. Mivel aktiváló hatású, így nem ajánlott használata pihenések alkalmával.

A már említett vöröses színe a magas vastartalmából adódik a kőnek, így igen hatásos a vérrel kapcsolatos betegségekre, így tehát pozitívan hat a vérképre, vérszegénység ellen is jó, kiegyenlíti a vérnyomás ingadozásait. Kiváló érelmeszesedés, lábdagadás, visszerek ellen. Hatására a vérömlenyek sokkal gyorsabban elmúlnak. Aranyér ellen is hatásos. Fokozza a test regenerálódási folyamatait, elősegíti a sebek gyógyulását. Segíti a májfunkciókat, így használatuk különösen ajánlott méregtelenítő kúrák során. Segít a rendszertelen menstruációkon is. Babavárás alatti fáradtság enyhítésére különösen ajánlott.